previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

BåtLift

Vår båtlift platform er et modulært system bestående av kuber med 1 meters bredde og kan designes i henhold til størrelsen på din båt. Det bygges opp av midtelementer på 100×100 cm og SunnyDock klosser på 50×50 cm. Dette systemet lar deg fortøye din båt på et enkelt vis, da du kjører båten direkte fra vannet og opp på båtliften. Slik holder du din båt tørr og fri for groe. Har du en veldig tung båt, og sliter med å kjøre den opp kan man enkelt installere en vinsj i fronten av liften. Mange velger håndvisjer.

Kombinere båtlift med flytebrygge

Har du en eksisterende flytebrygge er det ingen problem å kombinere båtliften med denne. Det finnes mange slags koblingselementer og fester til slikt. Dessuten er båtlift en del av flytebryggesystemet SunnyDock, som er 100% kompatibel med båtliftsystemet.

Systemet er designet for å beskytte din båt mot potesielle farer ved fortøyning i vann. Båtliften kan benyttes til båter fra 4 til 10 meters lengde. Flytekapasiteten varierer med hvor mye elementer som er brukt. Normalt sett fra har man en flyteevne på 1000 kg til 5000 kg. I utgangspunktet har man rundt 400 kg flyteevne per kvadratmeter.

Enkelt vedlikehold med båtlift

Trenger du for eksempel å vedlikeholde din motor, kan dette enkelt gjøres på platformen, så det er ikke nødvendig å flytte din båt opp på land igjen. Med kubeplatformen på hver side, kan du forflytte deg rundt omkring båten. Du kan også installere kraner for tunge båter i front av båtliftsystemet.

Last ned PDF brosjyre her (Høyreklikk og Lagre Som)

Last ned PDF Hovedkatalog her (Høyreklikk og Lagre Som) (Inneholder alle produkter og ekstrautstyr)

Demonstrasjonsvideo:

Copyright © 1999 - 2020 - Dock Marine Norway

Personvern