RotoDock Flytebrygge

RotoDock Flytebrygge

RotoDock Flytebrygge

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

RotoDock Flytebrygge

RotoDock flytebrygger kan brukes til alle typer overvanns konstruksjoner. Med sitt modulære design og enkle bruk, tilbyr RotoDock forskjellige installasjonsalternativer avhengig av dine behov og miljømessige forhold for både kommersielle og individuelle brukere. Hvis du ønsker kan extra moduler bli lagt til ditt bryggesystem i etterkant.

Flytebrygge designet for tung last

På grunn av sin spesielle Polyethylene (PE) overflate, ser flytebryggene jevnere og mer attraktive ut i varmt sommervær. Hver enkelt modul (klosse) av RotoDock flyter, og kan enkelt installeres. Du bygger din flytebrygge akkurat slik som du selv ønsker, avhengig av hva du har behov for. Produktet er designet for tung last også, og har en flytekapasitet på hele 300 Kg per m². De øvre og nedre deler av konstruksjonen er koblet sammen med komposittdeler. Dødvekt med kjeder og eller påler brukes for å stabilisere konstruksjonen.

RotoDock bryggemoduler finnes i følgende dimensjoner: 100 cm x 150 cm x 38 cm, 100 cm x 300 cm x 38 cm, 150 cm x 300 cm x 38 cm og 200 cm x 300 cm x 38 cm. Modulene med samme høyde (siste tall) går å bruke overens med hverandre. Så her er mange ulike muligheter.

Flytebrygge med mange bruksområder

RotoDock flytebrygge har mange bruksområder på vannoverflaten. Den er produsert med rotasjonsteknologi, og er et foretrukket produkt på grunn av dens moderne utseende og miljøvennlighet. Med sine gummikoblinger har RotoDock muligheten til å bevege seg under ugunstige værforhold, og systemet vil ikke bli skadet.

Hver modul kan enkelt settes sammen med flere moduler ved hjelp av gummikoblingene. Med sitt modulære design og brukervennlighet tilbyr RotoDock installasjonsalternativer som er skreddersydd for indivuell bruk, behov og miljøforhold.

Dimensjoner på moduler:

100 x 150 x 38 cm

100 x 300 x 38 cm

150 x 300 x 38 cm

200 x 300 x 38 cm

Last ned PDF Hovedkatalog her (Høyreklikk og Lagre Som) (Inneholder alle produkter og ekstrautstyr)

Copyright © 1999 - 2020 - Dock Marine Norway

Personvern