previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Flytebrygger – SunnyDock

SunnyDock er laget av høy-tetthets rotasjonsstøpt Polyethylene (PE). Det er designet for å passe inn i de fleste flytebryggeprosjekter, spesielt i åpen sjø og områder med høye bølger og sterk vind. Klossene som utgjør hovedparten av produktet kommer i tre ulike størrelser: 50 x 50 x 40 cm, 50 x 100 x 40 cm og 50 x 100 x 25 cm. Alle moduler med samme høyde (siste tall) kan brukes sammen.

Flytebrygger med enkel og rask montering

Takket være vårt modulære SunnyDock system, kan du enkelt og greit lage nye strukturer etter dine nye behov. De fleste av våre klienter klarer å installere sine flytebrygger på mindre enn en dag. To personer uten teknisk informasjon kan installere 50 klosser på en times tid. SunnyDock systemet kan kobles på en hvilken som helst annen flytebrygge uten å måtte benytte seg av undervannsankring for å holde systemet nede. Hver SunnyDock klosse har fire koblinger, og kun en bolt er nødvendig for å koble de fire klossene sammen. For å oppnå strukturell overensstemmelse når platformen kobles til systemet trenges kun ett beslag.

Holdbare, Solide og Miljøvennlige flytebrygger

SunnyDock er holdbart, praktisk og fullstendig resirkulerbart. Det trenger ikke gjentatt vedlikehold og er UV motstandig og solid mot forringelse. Det er ikke skadelig for det marine miljøet fordi Polyethylene (PE) er miljøvennlig. Dette systemet holder stand mot ekstreme værforhold, syrer, baser og hydrokarboner. Systemet er også utført med støtfangere på hjørnene av hver klosse, og disse beskytter mot potensielle skader. SunnyDock flotørsystemer kan brukes til mange forskjellige formål. Flyteplatformer for fiskeoppdrett, marine installasjoner, og andre ting som f.eks. til konserter og vannsport, og selvfølgelig til flytebrygger. I tillegg til alle disse anvendelsesområdene vil SunnyDock beskytte seg selv mot potensielle skader både før og etter installasjonen.

Flytebrygger som tåler sterk vind og sjø

SunnyDock er laget for å ligge i områder der det er sterk vind og mye bølger. På grunn av sin fleksibilitet og solide design tåler disse årevis med hard belastning. Vår første flytebrygge av denne typen ble solgt for over 15 år siden, og ligger langt uti havet på Helgelandskysten. Dette øyriket har av og til ekstreme værforhold. Kunden sier den er like hel og fin som da den var ny.

Last ned PDF brosjyre her (Høyreklikk og Lagre Som)

Last ned PDF Hovedkatalog her (Høyreklikk og Lagre Som) (Inneholder alle produkter og ekstrautstyr)

Copyright © 1999 - 2020 - Dock Marine Norway

Personvern