previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Vannscooter Dock

Bevar din vannscooter med vår unike vannscooter platform JetPort. Dette docking systemet er et helstøpt flytelement i Polyethylene plast (PE) med ruller og hjul i bunnen, slik at du kan tørrdokke din vannscooter kjapt og enkelt ved å kjøre direkte fra vannet og opp på docken. Vi har 2 modeller av dette systemet.

JetPort PLUS er en rimeligere variant enn vår JetPort MAX som er beregnet på de største typene vannscootre. JetPort PLUS har en flyteevne på 1000 kg, og en bredde på 150 cm, mens den største modellen JetPort MAX har en bredde på nesten 2 meter og en flytevene på hele 1340 kg. Detaljene vises på bildet nedenfor.

JetPort Vannscooter Dock

JetPort dockingsystem kan kobles til både SunnyDock og RotoDock platformer, eller kan brukes uten tilkobling til noe som helst system. Ved hjelp av ruller og hjul på dockingsystemet kan din vannscooter eller båt raskt komme seg på og av dokken.

JetPort PLUS Spesifikasjoner:

Lengde: 396 cm
Bredde: 150 cm
Høyde: 38 cm
Vekt: 160 kg
Oppdrift: 1000 kg

JetPort MAX Spesifikasjoner:

Lengde: 396 cm
Bredde: 196 cm
Høyde: 49 cm
Vekt: 190 kg
Oppdrift: 1340 kg

vannscooter dock jetport bilde

Fordelene med JetPort Vannscooter Dock

Dette vannscooter dock systemet tillater brukerne å tørrdokke deres vannscootere eller små båter over vannoverflaten. Du trenger ikke å løfte scooteren/båten. Den kjører man på motorkraften opp på dokken, og når man skal sette ut igjen, er det bare å skyve lett med håndmakt.

Systemet er praktisk talt vedlikeholdsfritt. Det fins ingen skarpe kanter, og har en sandblåst overflate for at man ikke skal skli på den når den blir våt. JetPort er kompatibel med mange typer bryggesystemer. Utrolig enkel å montere og installere. Den er støpt i UV beskyttet PE materiale, og er motstandsdyktig mot mange typer kjemikalier.

JetPort systemet har overensstemmelse med de fleste skrogtyper. JetPort har fremragende stabilitet, styrke og fleksibilitet, og er 100% miljøvennlig da PE plast ikke reagerer med vann.

Last ned PDF brosjyre her (Høyreklikk og Lagre Som)

Last ned PDF Hovedkatalog her (Høyreklikk og Lagre Som) (Inneholder alle produkter og ekstrautstyr)

Copyright © 1999 - 2020 - Dock Marine Norway

Personvern